Evindeki karşılaşmayı 4-0 kazanan Dinamo Zagreb, turun kapısını tam anlamıyla araladı ve çarşamba günü rövanşa çıkacak. Bordo-Mavililer, hafta içinde Zagreb temsilcisiyle tekrar temasa geçip, artık bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan ve ayrılık kararı kesin olan Petkovic için Dinamo Zagreb Kulübü daha önce 4 milyon Euro’dan kapıyı açsa da bu rakamda indirime gitmeleri yüksek ihtimal.

En fazla 3 milyon Euro

Fırtına en fazla 2.5-3 milyon Euro seviyesinde bir rakama transferi sonuçlandırmak istiyor. Son açıklamasında, “Şampiyonlar Ligi eleme maçları nedeniyle Hırvat kulübü transferi bekletiyor. Biraz süre istemişlerdi. Oyuncunun satışını geciktiriyorlar. Bekleme süresi bundan dolayı. Ciddi şekilde çalışmamız var onunla ilgili. Hocamızın da zaten istediği isimlerin başında geliyor” demişti.

Yine süre isteyebilirler

Akıllardaki soru ise Dinamo Zagreb’in Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turuna kalması neredeyse kesin olduğu için Trabzonspor’dan biraz daha süre isteyip istemeyeceği. Öyle ki Devler Ligi’nde 3. tur karşılaşmaları 8-9 Ağustos ve 15-16 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Eğer Dinamo Zagreb burada da tur atlarsa, gruplar öncesi Play-Off’a kalacak. Trabzonspor Yönetimi, Süper Lig başlamadan Petkovic’i artık renklerine bağlamayı hedefliyor. Dolayısıyla kulüpler arasındaki bu haftaki görüşme oldukça kritik