Süper Lig’de devre arası transfer dönemi yaklaşırken çok sayıda futbolcunun ismi bordo mavili takım ile anılmaya başladı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor’da, yeni sezon uyum sorunu ve yaşanan şanssız sakatlıklarla başladı ve teknik heyeti zor duruma soktu.

SAKATLARIN DÖNÜŞÜ KADROYU GÜÇLENDİRDİ

Transfer sezonu öncesinde Visca ve Peres’in dönüşü teknik heyetin elini güçlendirirken, transfer konusunda da net açıklamalar yapıldı.

Gerek teknik direktör Abdullah Avcı, gerekse Trabzonspor yönetimi transfer konusunda ortak ve net açıklamalar yaptı.

Ayrılık yaşanırsa transfer yapılacağının altı çizilirken, fırsat transferi olmazsa devre arası transfer yapılmayacağı net bir şekilde ifade edildi.

MENAJERLER BALON TRANSFER HABERLERİ POMPALIYOR!

Abdullah Avcı ve yönetimin net şekilde yaptığı açıklamalara rağmen devre arası transfer sezonu yaklaşırken menajer kaynaklı Trabzonspor’a transfer haberleri gündeme gelse de, Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetin kulübün ekonomik şartlarını ön planda tuttukları, menajer oyunlarına gelmeyeceklerinin altı çizildi.

Abdullah Avcı'nın genç futbolculara daha fazla şans vereceği, eksikleri transfer ile değil genç yetenekler ile doldurmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

Editör: Ali ÇİL