Trabzonspor'un Transfer Teklifine Cevap Geldi

Abone Ol
por Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'a konuk olacak Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Beşiktaş ve Trabzonspor'a transferleri gündemde olan yıldız oyuncu Björn Vleminckx'le ilgili, "Björn'ün gönlünün ve kalbinin Gençlerbirliği'nde olduğunu biliyorum" dedi.
"BJÖRN'ÜN GÖNLÜNÜN VE KALBİNİN GENÇLERBİRLİĞİ'NDE OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Bir gazetecinin, "Vleminckx'in Beşiktaş ve Trabzonspor'a transferleri gündeme geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Çapa, "Gençlerbirliği'nin Vleminckx'le opsiyonlu sözleşmesi var. Bunu da bir süresi var. Bildiğim kadarıyla Gençlerbirliği, Björn ile bu süre içerisinde devam etmek istiyor. O doğrultuda şu anda Vleminckx o zemini arıyor. Clup Brugge'le anlaşma var ama futbolcunun kendisiyle ilgili herhangi bir anlaşma yapılmamıştı. Hem kulüple hem de Björn'le görüştüğümde; kulüple Björn'ün arasında çok büyük bir sıkıntı olmadığını öğrendim. İki kulüp arasında anlaşma sağlanamazsa, büyük sıkıntının olacağını düşünmüyorum. Björn'ün gönlünün ve kalbinin Gençlerbirliği'nde olduğunu biliyorum" cevabını verdi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }