Trabzonspor'un Yeni Forveti Belli Oldu

Abone Ol
  Trabzonspor’un yeni sezon öncesi adeta kanayan yarası haline gelen yabancı oyuncu sıkıntısı transfer döneminin son günleri yaklaştıkça iyice baş göstermeye başladı.

Yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen yabancı oyunculardan kurtulmanın planlarını yapan ve kendilerine kulüp bulmaları istenen oyuncular hiçbir takımla anlaşamayınca kulüp mecburen kadroda düşünülmeyen isimlerin sözleşmesini karşılıklı fesh etmişti.

Bu durumda takımda ayrılması gündemde olan Avusturyalı Marc Janko kendisine kulüp bulamayınca Trabzonspor bu oyuncuya lisans çıkardı. Yaptığı yıldız transferlere bir de sansasyonel bir forvet transferi eklemeyi düşünen Trabzonspor’da Janko’nun lisansının çıkarılmasının ardından taraftar  beklenen santrafor transferinin gerçekleşmeyeceği konusunda fikir birliğine vardı.

Öte yandan Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek olan Trabzonspor’da UEFA’ya sunulacak yeni listenin yarın Türkiye saatiyle 13:00’a kadar UEFA’ya teslim edilmesi gerektiği öğrenildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }