Trabzonspor Kulübü, yeni sezon formalarını tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve forma satışlarında büyük başarı elde eden Trabzonspor Kulübü, yeni sezon için ciddi bir hazırlık yapıyor.

YENİ SPONSOR ANLAŞMASI YAPILDI

Sezon ortasında Joma firmasıyla tedarikçi olarak anlaşan Trabzonspor Kulübü, Macron firmasıyla yeni sponsorluk anlaşmasını tamamladıktan sonra duyuruyu yapacak.

SATIŞLAR 15 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Bordo Mavili kulüp, 15 Haziran tarihinde yeni sezon formalarını satışa sunmayı planlıyor. Önemli bir reklam filmiyle duyuruyu gerçekleştirecek olan Trabzonspor'da hazırlıkların hızla devam ettiği bildirildi.

4 FARKLI MODEL

Bu sezon da geçmiş yıllarda olduğu gibi 4 farklı yeni sezon forması çıkaracak olan Trabzonspor Kulübü, 1 adet klasik çubuklu forma ve bir bordo forma olmak üzere 2 adet deplasman formasıyla birlikte dama desenine sahip bir forma sunacak.

YÜKSEK KALİTE ÜRÜNLER
Trabzonspor için Joma tarafından üretilen formaların yüksek kaliteli ürünler olduğu belirtiliyor. Taraftarlara da futbolcuların giydiği formalarla benzerlik gösteren ürünler sunulacak. TS-Club için ise farklı çalışmalar yapıldığı ve güncel moda trendlerini takip eden ürünlerle kalitenin artırılacağı vurgulanıyor.

Editör: Hasan Yılmaz