Trabzonspor'un Yeni Sol Bek Adayı

Abone Ol
 Trabzonspor'da sol bek mevkisi için yeni aday Rennes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cheikh M'Bengue...

Galatasaray yıllardır sağ bek transferi yapmaktan bir hal oldu. Trabzonspor'da aynı sorunu yıllardır sol bek mevkisinde yaşıyor.

Bordo-mavililer bir kez daha sol bek transferi için kolları sıvarken, teklif yapılan oyuncunun ise Rennes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cheikh M'Bengue olduğu bildirildi.

Daha önce Leverkusen, Sunderland ve Marsilya gibi kulüplerin gündemine gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Senegal asıllı Fransız oyuncun Trabzonspor'un teklifini kabul edebileceği bildirildi.

Senegal Milli Takımı'nda Demba Ba ve Moussa Sow gibi futbolcularla beraber forma giyen M'Bengue'yi Trabzonspor'a, Bakambu'yu Villareal götüren Alman menajerin getireceği öğrenildi. Cheikh M'Bengue, doğduğu şehir olan Toulouse altyapısında yetişti. 27 yaşında ve 1,83 boyunda olan M'Bengue, bu sezon Rennes formasıyla 25 maçta forma giydi.

Kaynak: Karadeniz

FUTBOLCUNUN VİDEOSU;
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }