Trabzonspor’un sezon başında İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis’ten transfer ettiği Marc Bartra attığı goller sonrası İspanya’da gündem oldu. Zaman zaman magazinsel olarak da gündeme gelen Bartra, bu sefer İspanya’nın en önemli gazetelerinden Marca’da manşet oldu.

ÇIKIŞTA ÖNEMLİ ROL OYNADI

Trabzonspor formasıyla 25 maçta boy gösteren 32 yaşındaki İspanyol oyuncu 3 gol atma başarısı gösterdi.  Bartra, Trabzonspor’un son haftalarda yakaladığı çıkışta önemli rol oynadı.  Trabzonspor Bartra'nın da 11'de başladığı Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında kalesinde gol görmedi.

"MASKELİ GOL KRALI"
İspanyol gazete ise Bartra’nın bu performansını gündemine alarak “Maskeli gol kralı” manşetini attı.

Haberde Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin ve Galatasaray’ın 10 puan gerisinde kalmasının oyuncuyu etkiledğine vurgu yapılırken Bartra için Trabzonspor’un yaptığı en iyi transfer yorumu yapıldı.

Haberde ayrıca Bartra’nın Türk Ligi’ndeki en iyi 10 defans oyuncusundan birisi olduğu ifadelerine yer verildi.

"MASKE TILSIM OLDU"

Bartra’nın taktığı maskenin oyuncu için “tılsım” haline geldiği ifade edilirken Bartra 2 golünü maske taktıktan sonra attı.
Bartra’nın kariyerinin en çok gol attığı ifadeleri haberde yer alırken daha fazlasını bulmayı hedeflediğine vurgu yapıldı.