Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Abdullah Ercan katıldığı canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Trabzonspor ile 2 Türkiye Kupası 1 Süper Kupa kaldıran eski futbolcu 1995-96 sezonunda Fenerbahçe'nin haklarını yediğini ve hakemlerin Trabzonspor aleyhine kararlar verdiğini söyledi.

Bordo Mavi Gönüller Platformu Başkanı Yusuf Ünal'ın canlı yayında sorularını cevaplayan Abdullah Ercan 95 – 96 sezonu ile ilgili dobra dobra açıklamalarda bulundu. Ercan, Trabzonspor’un o sezon Fenerbahçe’ye 2-1 yenildiği maçta hakem Metin Tokat’ın skandal kararlar vererek maçı kaybetmemize sebep oldu dedi.

İşte Abdullah Ercan’ın o sezon ile ilgili açıklaması “Bizlerin hakkı yenildi örnek vereyim maçı hatırlayanlar bilir Fenerbahçe’nin golü bulduğu frikikte elim vücuduma yapışıktı Metin Tokat topu elimle aldığımı söyledi o maçın kaydına iyi bakın göreceksiniz. Çok basit bir örnek vereyim mesela 2010-11 sezonunda bile 82 puan toplamamıza rağmen şampiyon yapmadılar bizi 13 maç üst üste kazandık o sezon ondan sonra 3, 4 sezon şampiyon olacak kadro dağıldı maalesef. O zaman ki hakem kararları tam bir skandaldı özellikle 95 – 96 sezonundaki maçları iyi araştırın göreceksiniz zaten. Trabzonspor’un o dönem bir tek şaibeli maçı yoktur. Trabzon’da hiç bir futbolcuya şike yaptıramazsın o şehir bunu kaldırmaz bunu herkes bilir biz o dönemde tüm kupaları kazandık ama ne hikmetse bir tek şampiyonluk kupasını kaldıramadık onu da zaten son anda kaybettik ve sebebi bellidir.” Dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu