Trabzon'un Akçaabat ilçesi açıklarında görülen ters dönmüş teknede bomba paniği yaşandı. Sahil Güvenlik ekipleri bomba şüphesi bulunan…

Sahil Güvenlik ekipleri tarafından başlatılan incelemede, Akçakale limanına getirilen ters dönmüş teknede bomba olabileceği şüphesi üzerinde duruldu. SAS komandoları Akçaabat açıklarında tespit edilen teknenin civarına SAS komandoları dalış yaparak şüpheli olarak gördükleri cismi fünye ile patlattı.

Trabzon açıklarında yaşanan hareketli dakikaların ardından bölgede güvenlik yeniden sağlandı.

Trabzon’da kargo şirketinde kaçak ürünler ele geçirildi! Trabzon’da kargo şirketinde kaçak ürünler ele geçirildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi açıklarında dün öğlen saatlerinde yaşanan ilginç olayda, bir balıkçı tarafından fark edilen açıklardaki ters dönmüş teknede bomba paniği tüm kentte korku dolu anlara sebep oldu.

Balıkçı teknesiyle limana çekilen ve güvenli bölgeye alınan tekneye Kocaeli'den gelen SAS komandoları dalış yaptı. Şüpheli cisim fünye ile patlatıldı. İmha çalışması nedeniyle deniz trafiğine bir süre ara verildi.

Teknenin Rus donanmasına yönelik saldırı amaçlı hazırlanmış olabileceği ve fırtına sebebiyle Trabzon açıklarına sürüklendiği ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Editör: Didem Bektaş