TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Of ilçesinde üretilen ekran koruyucular yurtdışına ihraç ediliyor

Abone Ol

Trabzon Of Glass işletmesinde üretilen televizyon ve telefon ekran koruyucuları yurt içi ve yurt dışına ihraç ediliyor.

Of Glass İşletme Müdürü Hakan Tüfek, Trabzon'un Of ilçesinde yıllardır sürdürdükleri başarılı ürün imalatlarının meyvelerini bu yıl toplamaya başladıklarından bahsetti. LED, LCD TV ve akıllı telefonlar için imal edilen ekran koruyucular, Of'tan dünyaya ulaşıyor.

Trabzon'dan 81 ilimize ve 6 farklı ülkeye ihraç edilen ekran koruyucular, Dumlusu mahallesindeki Of Glass şirketinin imalat atölyesinde üretiliyor.

Tüfek, ürettikleri ekran koruyucuların cihazları darbeye, çizilmeye, kırılmaya karşı koruduğunu anlattı. Telefon ve televizyon için üretilen el emeği göz nuru ekran koruyucularla, tüketiciler kaliteli ve kalıcı ürünlere kavuşuyor.

Aynı zamanda, Doğu Karadeniz bölgesinde televizyon ve telefon ekran koruyucusu üreten tek firma Of Glass. Almanya, Kanada, Kıbrıs, Libya ve ABD gibi ülkelere Trabzon'da üretilen koruyucular ihraç ediliyor. Günde 200 televizyon, 10 bin telefon koruyucusu 7 uzman personel tarafından imal ediliyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }