Son olarak Roman basını, bordo mavililerin FCSB forması giyen Adrian Şut'u istediğini yazdı. Başkent ekibinin sportif direktörü Mihai Stoica açıklamada bulundu.

Bu sezon özellikle orta sahadaki oyun kurgusu nedeniyle eleştirilen Trabzonspor'da mücadele gücünün düşük olması da büyük eksiklik olarak göze çarpıyordu. Abdullah Avcı'nın düzeltmek istediği noktalardan biri olan savunma direncine katkıda bulunması için takviye yapılması bekleniyordu. Tam da bu sırada Romanya basınından Adrian Şut iddiası geldi. FCSB Başkanı George Becali'nin, Karadeniz ekibinden 3 milyon euro alacağına inandığını söylediği haber medyada geniş yer buldu.

Beklenti 3 milyon euro
Haber içeriğinde Becali'nin, 3 sene önce bedavaya getirdiği Adrian Şut'u 3 milyon Euro civarında bir bedelle göndermeye razı olduğunu, imzaların atıldığı gün bunun hayal dahi edilemeyeceğini belirtildi.

Stoica'dan açıklama
Bugüne kadar kariyerinde çıktığı 162 maçta 17 gol atıp 5 asist yapan ve 900 bin euro piyasa değeri bulunan 23 yaşındaki oyuncu hakkında FCSB'nin Sportif Direktörü Mihai Stoica açıklamada bulunarak; "Transfer iddiaları doğru değil. Şu an için kendisi hakkında bir insiyatifimiz yok" ifadelerini kullandı.

Satış yapılması gerek
Ahmet Ağaoğlu döneminde bugüne kadar tasarruflu kadrolarla mücadele etmeye çalışan Trabzonspor, yaşadığı şampiyonluk sonrasında tarihin en pahalı kadrosunu kurmasına rağmen bu sezon istediği sonuçları elde edememişti. Şampiyonlar Ligi'nden Konferans Ligi'ne düşen bordo mavililer eğer aradan sonraki Fenerbahçe derbisinden yenik ayrılırsa zirve ile arasındaki fark 9'a yükselecek. Mevcut ekonomide dahi zorlanan yönetimin olası bir satışla birlikte transfere yönelmesi bekleniyor.

Menajeri İstanbul'a geldi
Tüm bu gelişmelerin yaşandığı sıralarda Adrian Şut'un menajeri Florin Vulturar İstanbul'a geldi. Türkiye'de birçok bağlantısı bulunan Vulturar aynı zamanda Ümraniyespor'da forma giyen Valentin Gheorghe'in de temsilcisi. Aynı zamanda da Olimpiu Morutan'ı Galatasaray'a getiren isim olarak bilinen Romen menajerin Trabzonspor ile görüşüp görüşmediği ise bilinmiyor. - Burak Zihni