HaberTS ÖZEL - Hasan Yılmaz

ENNER VALENCİA 

UEFA'dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle maliyeti düşük oyunculara yönelen bordo mavililerin, forvet için adı geçen Enner Valancia'yı kiralama formülü ile kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu ile görüşmeleri gizli gerçekleştiren yönetimi sıkıntıya sokan durum ise İngiltere basının bu görüşmeyi açıklığa getirmesi oldu. Satın alma opsiyonu ile kiralık olarak Trabzonspor'a kazandırılmak istenen forvet içinse "Ön Sözleşme" yapıldı bile. Cardozo'nun gidişinin ardından büyük bir aksilik çıkmazsa Valencia KAP'a bildirilecek.


JEREMY PİED 

Transfer özellikle bonservis ücreti vermek istemeyen Bordo Mavili yönetim 27 yaşında olan ve Fransa'nın Nice takımında istikrarlı bir şekilde forma giyen Jeremy Pied için çalışmaları sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde adı Bahis ve Şike ile geçen ve bu yönde ceza aldığı ifade edilen futbolcunun Trabzonspor yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Bonservis ücreti ödenmeyecek olması yönetimin elini rahatlatırken Cavanda'yı Espanyol'a 1.8 milyon euroya satmanın verdiği rahatlıkla bu isimde yakında açıklanacak gibi görünüyor.

FACUNDO RONCAGLİA

Facundo ismi Trabzonspor gündemine dün gece saatlerinde bir anda giriş yaptı. Copa America'da bulunan ve bugün final maçında Şili ile karşılaşacak Arjantin'de forma giymesi beklenen başarılı stoperin Trabzonspor ile anlaştığı yönünde ki haberler gündeme bomba gibi düştü. Fakat aynı gün erken saatlerde futbolcunun Fenerbahçe'den teklif aldığı ve bu teklifi düşünmek için süre istediği, turnuva bitiminde tekrar cevap vereceği biliniyor. Oyuncunun menajerinin bugün İstanbul'a geleceği söylentileri pek gerçeği yansıtmasa da Trabzonspor yönetiminin stoper arayışında olduğu biliniyor. Bu bölgede alternatif oluşturmak isteyen Trabzonspor kurmaylarının aklında ki ilk isim Kiralık olarak kadroya katmak istedikleri Serdar Taşçı.

SERDAR TAŞÇI

Yaz transfer döneminin başlamasının ardından Trabzonspor'da gündeme gelen ilk isimdi Serdar. Yönetim kulübü ile görüşmelerde son noktaya geldi. Aykut'un Osmanlıspor'a kiralanmasının ardından Serdar Taşçı'nın Trabzonspor'a gelmesi artık an meselesi.

FABİAN CASTİLLO

Fabian Castillo ile 1,5 milyon euro yıllık garanti ücret konusunda anlaşma sağlandığı ifade edilirken iki kulübün oyuncunun maliyeti konusunda anlaşma sağladığı ancak ödeme şekillerinde sıkıntı yaşandığı belirtiliyor. Castillo'da pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.

JEROME ONGUENE

Jerome Onguene ismini de ilerleyen günlerde sıkça duymaya başlayacağız. Çünkü futbolcu ile Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ve maliyetinin de düşük olması sebebiyle bu transferde hızlı davranmak için kulları sıvadığı belirtildi. Oyuncu Fransa ikinci lig ekiplerinden Sochaux'da forma giyiyor ve 18 yaşında stoper mevkiinde başarılı bir performans sergiliyor.


KİMLER GİDECEK?

Oscar Cardozo


Trabzonspor'da asıl soru işareti takımdan kimlerin ayrılacağı olurken Oscar Cardozo'nun Amerika'da forma giymek istemesi ve buradan bir kaç kulübün kendisiyle ciddi şekilde ilgilenmesi gidişi biraz erteletti.

Sefa Yılmaz 

Sefa'ya Süper Ligden ciddi teklifler var. Özellikle Süper lige yeni çıkan ekiplerden Adanaspor ve Alanyaspor oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor. Futbolcunun Trabzonspor'da kalmaktan yana olduğu da bilinen bir gerçek. Fakat Sefa'yı satma niyetinde olan Bordo mavililer taliplerine kolaylık sağlayacak gibi görünüyor.

Douglas

Bir ay öncesine kadar Sporting Lizbon'a gideceği yönünde ki haberler kesin olarak paylaşılan Douglas'ta sıkıntı çıktı. Lizbon'un Douglas ile fiyat konusunda anlaşmazlık içerisinde olduğu belirtilirken bu futbolcunun en kötü ihtimalle kiralık olarak elden çıkarılmak istediği ifade edildi.

Özer Hurmacı

Ersun Yanal ile görüşmek istediği fakat ret cevabı aldığı belirtilen Özer'in Trabzonspor defteri artık kapandı diyebiliriz. Torku Konyaspor ve Akhisar Belediyespor'un ciddi şekilde ilgilendiği futbolcu için Trabzonspor'da gelecek tekliflere gerekli kolaylığın sağlanacağı taraflara iletildi.

İshak Doğan

Futbolcu Kardemir Karabükspor ile anlaştı diyebiliriz. Menajerinin fiyat konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü, Karabükspor'un bu futbolcuyu yeniden kadrosuna katacağı söylendi.

Musa Nizam

Futbolcuya Eskişehirspor ve Sivasspor talip oldu. Musa'nın PTT ligine gitmek istemediği ve Süper ligden gelecek olan tekliflere açık olduğunu menajerine ileten Musa'nın ilerleyen günlerde karar vereceği ve yeni takımına katılacağı ifade edildi.
Editör: TE Bilişim