Şampiyonluk sezonun ardından bu sezon sportif ve mali açıdan zor günler geçiren Trabzonspor, duraklama dönemine girdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından sahasında 36 maçlık seriyi bozan bordo-maviler kötü günler yaşıyor.

2021-2022 sezonunu Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak tamamlayıp, 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor, 2022-2023 sezonunda duraklama dönemine girdi. 

Sezona 3 kulvarda zirve hedefiyle başlayan bordo-mavililer, kısa sürede Spor Toto Süper Lig ve Avrupa defterini kapattı. Tek hedef olarak ise elinde Ziraat Türkiye Kupası kaldı.

İki Yıldız geri dönüyor
Trabzonspor’da Edin Visca ve Marek hamsik kadroya geri dönüyor. Teknik direktökr badullah avcı mağlup olunan Ümraniyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada iki yıldızın önümüzdeki hafta oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyebileceklerini belirtti.

Visca’nın uzun süren sakatlığının ardından ilk 11’de görev almasının beklenmediği belirtilirken karşılaşmanın gidişatına göre 30 dakika gibi bir süre sahada yer alabileceği belirtildi.

Trezeguet en az 3 hafta 
Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Trezeguet’ten haber var.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın Ümraniyespor ile oynadığı maç sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" denilmişti. (Haber61)

Yıldız futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.