TS Medical Park, Balıkesir'i Geçti: 76-69!

Abone Ol


Yavaş tempo, top kayıpları ve karşılıklı başarısız hücumlar ile başlayan karşılaşmanın 4.dakikası Kenny Kadji’nin basket faulü ile 8-6 Trabzonspor Medicalpark önderliğinde geçildi. Oyundaki kontrolünü devam ettiren konuk takım TV molasına 12-6 önde girdi. Moladan sonra toparlanan BEST Balıkesir farkı azaltarak 16-15 ilk periyotu geride bitirdi.

İkinci periyot skoru yükselten isabetli dış atışlar ile başladı. 14.dakikada skor 23-20 Trabzonspor Medicalpark lehine geçildi. Bu dakikadan sonra iki takım da dış şutlarda başarı sağladı ve Caleb Green’in üst üste basketleri ile fark 10 sayıya kadar çıktı, 36-26. Devrenin son hücumunu BEST Balıkesir Culpaper ile iyi kullanamayınca ilk yarı 36-28 deplasman takımı üstünlüğü ile geçildi.

Üçüncü çeyrek ev sahibi ekibin istekli ve mücadeleci oyunu ile başladı. Üst üste buldukları basketler ile farkı azalttılar, 38-35. Kalan dakikalarda da oyun değişmeyince periyot 51-47 Trabzonspor Medical lehine neticelendi. Son periyota tekrar vites yükselterek başlayan konuk takım 32.dakikada 58-51 ile oyundaki üstünlüğünü sürdürdü. Trabzonspor Medicalpark maçın genelindeki üstünlüğünü son dakikalarda hata yapmayarak 76-69’luk skorla galibiyete çeviren taraf oldu.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }