Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni dönem başkanı ve komite üyeleri dün belli oldu. İşte, TTSO seçim sonuçları 2022!

TTSO SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU

Trabzon’un en önemli sivil toplum örgütü TTSO seçimleri için 22 Ekim 2022 Cumartesi günü sandık başına gidildi. TTSO, yeni meclisini belirledi. Peki, kazanan beyaz liste mi, turuncu liste mi oldu? Başkan adayları arasında mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu ile Erkut Çelebi vardı. İşte kazanan...

6 bin 737 üyenin oy kullandığı TTSO seçimleri dün yapıldı. Saat 17.00'de sandıklar kapandı ve oy sayma işlemine geçildi. Trabzon TTSO bünyesindeki 31 meslek komitesi üyeleri ile meclis asıl ve yedek üyeleri; beyaz liste ile yarışan Suat Hacısalihoğlu ve turuncu liste ile yarışan Erkut Çelebi için oyunu kullandı.

TTSO seçimlerinde 79 TTSO Meclis Üyesi belirlendi. Meclis üyeleri kendi aralarında yeni yönetimi belirledi. Yeni yönetim Kurulu da kendi listesinden yeni TTSO Başkanını belirledi. İki adaydan Suat Hacısalihoğlu veya Erkut Çelebi’den biri yeni TTSO Başkanı seçildi…

TTSO’nun Pazarkapı Mahallesi'ndeki hizmet binasında yapılan oylamaya göre, Turuncu liste seçimleri kazandı. Seçim sonucunda Erkut Çelebi'nin turuncu listesi 19 komitede kazanan oldu.

Editör: Didem Bektaş