Trabzon'da gerçekleşecek TTSO seçimleri öncesinde mevcut başkan adayı Suat Hacısalihoğlu ile Erkut Çelebi arasında geçecek yarışıyla alakalı olarak yapılan anketlerde Suat Hacısalihoğlu'nun açık ara önde çıkması aday Ertkut Çelebi'nin moralini bozmuş durumda.

Gerek sosyal medya üzerinde gerekse internet haber sitesi üzerinde yapılan seçim anketinde Suat Hacısalihoğlu lehine büyük ara fark oluştu.

ttsoseçimanketisonuçları

HACISALİOĞLU YENİDEN KAZANMAYA YAKIN

Ayrıca Erkut Çelebi'nin yönetimi oluştururken de sorun yaşadığı, bu durumun bir önceki seçimde yaşandığı gibi 22 Ekim'de de sandığa yansıması bekleniyor.

Erkut Çelebi adına seçim bu sefer de olumsuz sonuçlanmış olursa, Hacısalihoğlu'na karşı ikinci kaybını yaşamış olacak.

TTSO SEÇİMİ NE ZAMAN VE NEREDE?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) 22 Ekim 2022'de yapılacak seçimleri, her dönem olduğu gibi kurumun Pazarkapı Mahallesi'ndeki hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TTSO meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin belirleneceği seçimlerde oy verme işlemi, 22 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da başlayıp saat 17.00'de sona erecek.

Tüzel kişilerin oy verebilmesi için gerekli seçim yetki belgelerini, seçim gününden önce almaları önerilirken; tüzel kişilerin seçim yetki belgesi ve T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla, gerçek kişilerin ise T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla oy kullanabilecekleri belirtildi.

TTSO Hizmet Binasının 1'inci katında bulunan Trabzon Ticaret Sicil Müdürlüğü, seçim günü de hizmet vermeye devam edecek.