HALKBANK’TAN ZİYARET

Türkiye Halkbankası Bölge Müdürü Ömür Batur ile Trabzon Şube Müdürü Emin Yalmanoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Görüşmede TTSO üyelerine yönelik avantajlı bankacılık ürünleri konusunda istişarede bulunuldu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ZİYARET

Ziraat Bankası Ticari Şube yöneticisi Nesrin Tüysüz ve Ticari Müşteri İlişkileri yetkilisi Yakup Yılmaz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının finansmana erişimi noktasında sağlanabilecek avantajlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

SAĞLIK TURİZMİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette sağlık turizmi konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“MESLEK KOMİTELERİ SEKTÖRLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın medikal firmalarının yer aldığı 18’inci meslek komitesi üyeleri ve eğitim ve ilgili sektörlerden firmaların yer aldığı 13’üncü meslek komitesi üyeleri Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Çelebi, meslek komitelerinin aktif şekilde çalışmasının sektörlerin sorunlarının çözümü açısından önemli olduğunu ifade eder, komite üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

SECURİTAS GÜVENLİK’TEN ZİYARET

Securitas Güvenlik Hizmetleri Karadeniz Bölge Müdürü Muzaffer Sürücü ve Trabzon Şube Müdürü Ömer Durmuş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİNDEN ZİYARET

Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhittin Yücealtay, Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Sabır ve beraberindekiler, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette ortak yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca TTSO’yu ziyaret eden kişi ve kurum temsilcileriyle ortak yürütülebilecek projeler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Editör: Haber TS