Trabzonspor'un Samsunspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu Trabzonspor'un Samsunspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Beinsport'un Gün Ortası programında yorumculuk yapan Tunç Kayacı, Trabzonspor'un olası bir Nwakaeme transferini değerlendirdi.

Tunç Kayacı canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

Ortak fikir kesin olarak şampiyonluğun en önemli mimarlarından birisiydi. Nwakaeme'ye neden muvakele uzatmadı? Çünkü 3 yıllık sözleşme istedi. Aklı başında olan herkes, olmaz dedi. Trabzonspor'un Nwakaeme'nin istediği maddiyatı verme şansı çok yoktu zaten. Herkes Trabzonspor'un bu kararına hak verdi" dedi.

Nwakaeme'nin şampiyonluğa olan etkisi nedeniyle güç kullanmak istediğini ancak talebinin kabul görmediğini belirten Kaya, "Nwakaeme konusu çok konuşuluyor.  Geri gelmesini doğru bulmuyorum. Türkiye ligi kaliteli olmayabilir, ama zor bir lig. Aynı performansı göstereceğini düşünmüyorum. Sizi seven tribün bir anda sizi yuhalayabilir, futbol acımasızdır. O unutulmaz anılarda kalsın bence daha iyi olur. Şampiyon olan takım biraz farklıydı. Şimdi istikrarı arayın, bir Trabzonspor var. Gelip bir anda takımı taşıması beklenebilir ama zor" şeklinde görüş belirtti.

Kaya, Nwakaeme'nin Trabzonspor’a ilk 29 yaşında geldiğini ve scout transferi olduğunu hatırlatarak, "Bu transferi kim yaptıysa tebrik etmek lazım. Taraftarın sevgilisi oldu, takıma uyum sağladı ve şampiyon yaptı. Ancak futbol fizik ve yaşa bağlı bir oyun.

Çok maliyetli olmasa kabul edilebilir, ama haricinde bu transferi çok mantıklı görmüyorum" diye ekledi.