Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Sevil Yıldırım, Çaykara ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu. İşte, görüşmelerin detayları!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Sevil Yıldırım'ı makamında ağırladı. Kızılay çalışmalarında Yıldırım'a başarılar dileyen Tok, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanlar, ileride yapılması planlanan çalışmalar ve etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Sevil Yıldırım, Çaykara'nın Kızılay'a en fazla kan bağışında bulunan ilçelerden biri olduğunu hatırlattı. Türk Kızılayı olarak Çaykara Belediyesine desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

Yıldırım, ilçedeki temaslarına devam etti. Belediye Başkanı'nın ardından, Çaykara Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mesut Selçuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile de görüşmeler yaptı.

Editör: Didem Bektaş