Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan bir otomobilde bulunan Trabzonlu aileden acı haberler geldi. Trabzon'un Köprübaşı ilçesinden olduğu öğrenilen anne Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26) kazada hayatını kaybederken, baba Saadettin Malkoç (64) ise yaralandı.

Buray Trabzon Konseri ile Hayranlarını Mest Etti Buray Trabzon Konseri ile Hayranlarını Mest Etti

Kaza, saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Saadettin Malkoç'un yönetimindeki 41 UH 489 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Anne Ayşe ve oğlu Fatih Malkoç'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan baba Saadettin Malkoç ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Saadettin Malkoç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Ayşe Malkoç'un, kaza günü doğum günü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, kazada yaşamını yitiren Fatih Malkoç'un 15 gün önce kanser hastası olduğu ve ailece İstanbul'da bir hastanede tedavi gördükten sonra Sakarya'nın Hendek ilçesine döndükleri belirlendi.

Cenazelerin Hendek ilçesinde yarın ikindi namazını müteakip Hacıkışla Aşağı Mahalle Mezarlığı'nda defnedileceği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

6580916441684a9d791b0148

Editör: Haber TS