TFF 1.Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin güçlü ekiplerinden uzun yıllardır Süper Lig hasreti çeken Samsunspor, Pazar günü deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Mücadele 13:00'da başlayacak. Maça dair tüm detaylar haberimizde...

Sezona istediği gibi başlayamayan Karadeniz ekibi 6 haftada teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarına ayrılmıştı. Daha sonrasında göreve gelen Hüseyin Eroğlu yönetiminde çıkışa geçen Samsunspor, TFF 1 lig'de 20 puanla 4 sırada bulunuyor. Kırmızı Beyazlar TFF 1 lig'de çıktığı 12 mücadelede 5 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
Kritik mücadele öncesinde Samsunspor'da önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Yusuf Abdioğlu, Mücahid Albayrak ve Fofana'mın Tuzlaspor'a karşı forma giymesi beklenmiyor. Samsunspor'da alim Öztürk ve Yusuf Gültekin mücadele öncesine sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular tuzlaspor karşısında kart görmeleri durumunda deplasmanda oynanacak olan Keçiörengücü maçında forma giyemeyecek.

Rakip tuzlaspor ise 12 puanla 13.sırada bulunuyor. Ligde çıktığı 11 maçta İstanbul ekibi 3 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet almayı başardı. Tuzlaspor'da Bünyamin Mustafa Bingöl harici eksik oyuncu bulunmuyor.

TUZLASPOR SAMSUNSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Tuzlaspor: Emre, Ogün, İsmail, Gökhan, Mustafa Emre, Erol Can, Yahaya, Cisse, Bünyamin, Mata ve Adeniyi

Samsunspor: Szumski, Zeki, Alim, Yunus, Yusuf, Ali, Soner, Celil, Osman, Tanque ve Ahmet