Zümrüdüanka dizisi Fox TV ekranlarında çarşamba günleri izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin bitimine son üç bölüm kaldı. Şimdiye kadar yirmi üç bölüm oynayan dizi yirmi altıncı bölüm ile ekranlara veda edecek. Dizinin final kararı aldığından tüm izleyicileri haberdar durumdadır.

Finale yaklaşan dizide son üç bölüm neler olacağı ise oldukça merak konusu olmaktadır. Ayrıca son üç bölüm içeriği de oldukça önemlidir. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerde yer aldığı dizinin nasıl bir finalle sona ereceği bu hafta itibariyle kendini belli etmeye başlayacaktır.

Yeni Fragman Yayınlandı

Dizinin yirmi dördüncü bölümü 23 Aralık Çarşamba günü izleyici ile buluşacaktır. Yirmi dördüncü bölüm ikinci fragmanı yayınlanmıştır. Zümrüt ile Serhat’ın Kıbrıs’a gitme kararı alması dizide yeni bir döneme işarettir. Bu yeni dönem üç bölümlük bir dönem olacaktır. Dizide bir süredir taşıyıcı annelik konusu yer alıyor. Çocuk sahibi olma arzusu ve dizide bununla ilgili Kıbrıs’ın gösterilmesi de oldukça dikkat çeken bir detay oluyor.

Deniz’in sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemdir. Barda tek başınayken tacize uğraması ve Serhat’ın ortaya çıkarak Deniz’i o bardan çıkarması görülüyor. Serhat’ın Zümrüt ile ilgilenmek yerine yine Deniz ile ilgileniyor olması da izleyicileri oldukça sinirlendiren bir detay oluyor. O kadar ki dizi hayranlarının birçoğu Serhat’ın Deniz ile değil Zümrüt ile ilgilenmesi için paylaşımlarda bulunuyorlar.

Senaryodan dolayı rahatsız olan kitle ise bu nedenle dizinin final kararına üzülmüyor. Bir grup izleyen dizide duyguyla ilgili tek bir kırıntı bile bulamadıklarını eski Zümrüdüanka’nın çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Öyle ki bir grup izleyen dizinin ilk sezonuna dair büyük bir özlem çekiyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Zümrüt ve Serhan doğal şekilde ebeveyn olamayacaklarını anlıyorlar. Son çare ise taşıyıcı annelik olarak görülüyor. Fakat Azimet bu konuda bile Deniz’i önerir ve Zümrüt’ü saf dışı bırakan tavrı herkesin çileden çıkmasını sağlar. Ancak Serhat için artık Zümrüt ne derse odur.

Meliha’nın Latif’in cebinden para alması ve sonrasında sırra kadem basması ise babası başta olmak üzere herkeste büyük bir hayal kırıklığı oluşturur. Meliha’nın kararı oldukça anidir ve bu çocukça karar Meliha’yı geri dönemeyeceği yollara sokmuştur. Rüstem içinse en başta gururu gelir ve ne pahasına olursa olsun kızının çalmış olduğu parayı geri ödeyecektir.

Canan Behram’a yakalanmaktan son anda kurtulur. Abbas ile girmiş olduğu ilişkiyi sorgulamaya başlamıştır. Artık durumun öneminin farkındadır. Zümrüt ve Serhat ikilisi bir an evvel aile olmak arzusuyla dolup taşarlar. Kıbrıs’a gitme kararı alan ikili bunun heyecanını yaşarken bu esnada Azimet son kozunu oynayacaktır. Bu hamleyle tüm roller tekrar değişecektir.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: TE Bilişim