ATV ekranlarında her gün en çok izlenen ve merak edilen konulara yer verilen programda Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son bölümde ekrana gelen konu ile ilgili öyle bir görsel geldi ki, ekran karşısında ki izleyenler şok etkisi altında kaldılar. Kız kardeşinin kocası tarafından evlilik vadiyle kandırılan adamın çıplak şekilde fotoğrafları yayınlanan programın sunucusu Müge Anlı ile ekibine bir çok sosyal medya kullanıcısı  ve izleyen seyirci ler tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinde verilen tepkiler sonrası konu üzerinde açılan etiketlere yapılan yorumlarda kimisi Müge  Anlı' yı savunurken kimisi ise bu görsellerin Türk aile yapısına aykırı olduğunu dile getirdi. Program RTÜRK’ e şikayet edildi.

Ceza mı Geliyor?

Kısa bir süre sonunda programa katılan Abdurrahman Bey, ablasının kocasının kendisine büyü yaptığını ve kendisini ormana götürdüğünü ve tecavüz ettiğini iddia etti. Programın sunucusu Müge Anlı ise iddialar karşısında şok olmuştu. Daha önceden konu olan Palu ailesinin olayına benzeyen konu bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturdu.

Canlı yayın sırasında   adamın fotoğrafları  sansürlenerek ekrana verildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sık sık cinayet konuları ele alınmıyor faili meçhul kayıplar, kaçma ve kaçırılma konuları ele alınıyor. Hatta yayınlanan son bölümde bir ilk gerçekleşti. 40 yaşındaki adam 20 yıllık ablasının kocası tarafından tecavüz edilerek götürüldüğü ormanda çıplak fotoğraflarının çekilmesi ve canlı ekrana bu görüntülerin sansürlenerek verilmesi büyük tepkilere neden oldu. Konu ile alakalı sosyal medya kullanıcıları bir çok yorum yaptı.

Müge Anlı’ yı bir çok izleyicisi ‘kadın doğruları yaşanmışlıkları anlatıyor’ bazı izleyiciler ise ‘çocuklarımla izliyorum ekranlarda çok bile durdu kapanması lazım '  diyerek tepki gösterdi.