Başrollerinde Vildan Atasever, Altan Erkekli ve Bülent İnal’ın yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde hiç beklenmeyen bir ayrılık gerçekleşti. Yapımcılığını Es Filmin üstlendiği Payitaht Abdülhamit dizisinin önemli isimlerinden biri diziye veda etti.

Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan TRT 1 ekranlarında yayınlanan başarılı yapımlarından biri olan Payitaht Abdülhamit dizisinin başrollerini Vildan Atasever, Altan Erkekli ve Bülent İnal’ın paylaştığı dizide hiö beklenmedik bir değişiklik meydana geldi.

Dizide Ayrılık Var

Yönetim koltuğunda Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu Payitaht Abdülhamit dişinde değişiklik oldu ve Doğan Ümit yönetim koltuğunu Şevki Es’e teslim etti. Yapılan yönetmen değişikliğinin nedeni ise Doğan Ümit Karaca’nın TRT1 ekranlarında yeni yayın hayatına başlayacak olan Barbaros adlı dizinin başına geçmiş olmasıdır.

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Barbaros dizisinin başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı dizi Mart ayında sete çıkması beklenmektedir. Barbaros dizisinin hazırlıkları son sürat devam etmektedir. TRT 1 de yine harika bir dizi ekranlara gelmesi beklenmektedir.