TV8 yeni sezona Sıfırıncı Gün dizisi ile iddialı bir giriş yapıyor. Engin Öztürk, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi iddialı isimler de kadroda!

SIFIRINCI GÜN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Acun Medya imzalı yeni dizi Sıfırıncı Gün, daha başlamadan dev oyuncu kadrosu ile büyük ses getirdi. Dizi çekimlerine yakında başlanacağı bilgisi geldi. Dizinin iddiası konusu ve çekim yerleri ile oldukça büyük. İddiaya göre, Acun Ilıcalı'nın dünya perspektifine uygun bir senaryosu olacak. Dizinin farklı ülkelerde ve yerlerde çekileceği öğrenildi.

TV8'in yeni sezondaki bir diğer iddialı yapımı ise Akın Akınözü ve Bensu Soral'lı Tuzak dizisi olacak. Sıfırıncı Gün dizi oyuncuları da artık netleşti.

Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Çağla Irmak, Uğur Uzunel ve son olarak da Savaş Özdemir Sıfırıncı Gün dizisinde rol alacak. Hal böyle olunca bu birbirinden iddialı isimlerle ve sır gibi saklanan güçlü öyküsüyle dizinin bu sezona damga vuracağı konuluşuyor.

Engin Öztürk geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada, Sıfırıncı Gün'ün çok farklı bir proje olacağını duyurmuştu. Oyuncuların hayranları ise bu bilgilerden sonra büyük bir heyecan içinde dizinin başlayacağı tarihi bekliyor.

Polisiye ve suç odaklı Sıfırıncı Gün dizisi, yurt dışında ve Türkiye'de çekilecek. ABD ve Arnavutluk da çekim yerlerinden bazıları olacak.