TV VE SİNEMA

Ulaş Tuna Astepe, Hayat Bugün Dizisinde Nasıl Bir Karakteri Canlandıracak?

Abone Ol

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni sezonda Show TV’de başlayacak Hayat Bugün dizisinde çok farklı bir karakteri canlandıracak…

ULAŞ TUNA ASTEPE’NİN YENİ ROLÜ

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Astepe, son olarak TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda rol aldı. Ulaş Tuna Astepe dizileri ve canlandırdığı her karakter, izleyiciden tam not aldı. Her defasında farklı bir kimliğe bürünen başarılı oyuncuyu bu sezon yepyeni bir projede göreceğiz.

Show TV ekranlarında başlayacak olan New Amsterdam dizisinin yerli uyarlaması Hayat Benim dizisi, yakışıklı oyuncunun yeni projesi oldu.

Hayat Benim adlı yeni hastane temalı bu dizide Astepe'ye başrollerde Hazar Ergüçlü ve Tansel Öngel eşlik edecek. Dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. O3 Medya yapımcılığında çekilecek dizide Şerif Erol ve Hande Doğandemir'de rol alacak.

Mucize Doktor, Hekimoğlu ve Kasaba Doktoru'ndan sonra doktor ve hastane konulu Hayat Benim dizisi bu sezonun iddialı işlerinden biri olarak görülüyor.

Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisi ve rolü için şunları aktardı: “Çok pozitif, hepimizin ihtiyacı olduğu gücü bize vermekte katkısı olacağını düşündüğüm bir iş. Umarım keyifle izler insanlar.”

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }