Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Bakan Karaismailoğlu, Millet İttifakı'na seslendi: "Gelsinler bu işareti Trabzon'da yapsınlar."

AK Parti Trabzon milletvekili adayı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da seçim çalışmalarına devam ediyor. TVnet canlı yayınında Cüneyt Özdemir'e konuk olan Bakan, Millet İttifakı'na yönelik açıklamalar yaptı.

Trabzonlu Adil Karaismailoğlu, yeni projelerden de bahsetti. Zigana Geçidi ve diğer projelerin başarıyla ilerlediğini müjdeleyen Bakan, Trabzon-Gümüşhane arasının 1 saate düşeceğini açıkladı.

1 Mayıs'ta Trabzon Güney çevre yolunun temelini attıklarını, Trabzonluların ulaşımda çok rahatladıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, İstanbulluların trafik çilesine de değindi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, Millet İttifakı için şunları kaydetti: "Utanmadan bir de gidip Van'da zafer işareti yapıyorlar, sen neyin zafer işaretini yapıyorsun. Haydi bir yapsınlar! Trabzonlular onlara derslerini verir. Teröristlerle işbirliği yapıyorlar böyle bir alçaklık olabilir mi? İstanbul Havalimanı'na düşmanlar.”

Editör: Didem Bektaş