Fenerbahçe önderliğinde başlatılan, Uluslararası 11 Yaş Altı Can Bartu Turnuvası için geri sayım başladı. Bu yıl organizasyona dünyaca ünlü kulüpler de katılacak.

CAN BARTU TURNUVASI NE ZAMAN, NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

Fenerbahçe Futbol Akademi önderliğinde başlatılan 'Her ay bir turnuva' projesinde sırada Uluslararası 11 Yaş Altı Can Bartu Turnuvası var. 16 Kasım 2022 tarihinde Fenerbahçe Lefter Kuçükandonyadis Kamp Tesisleri'nde gerçekleşecek olan turnuva için geri sayım başladı.

5 ülkeden 16 takımın katılacağı Can Bartu Turnuvası'nda Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir gibi Türk kulüplerin yanı sıra; Villarreal, Atletico Madrid, Juventus ve Inter gibi Avrupa kulüpleri de yer alacak.

Uluslararası  11 Yaş Altı Can Bartu Turnuvası, 16 Kasım Çarşamba günü şu takımların mücadelesine sahne olacak:

Juventus (İtalya), İnter (İtalya), Atletico Madrid (İspanya), Villarreal (İspanya), CSKA Sofia (Bulgaristan), Neftçi Bakü PFK (Azerbaycan), Fenerbahçe Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Kulübü, Göztepe Spor Kulübü, Altay Spor Kulübü, Manisa Futbol Kulübü, Adana Demirspor Kulübü, Gölcük Karadeniz Spor Kulübü.

Fenerbahçe Futbol Akademi'nin bu sezon başlattığı turnuva projelerinde Semih Şentürk turnuvası ile Cumhuriyet Turnuvası amatör kulüpler boy göstermişti.

Editör: Didem Bektaş