Şu sıralar Kusursuz Kiracı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Umut Kurt, Melisa İnci ile evlendi. İşte düğünden en özel kareler...

Ünlü oyuncu Umut Kurt ile sanat yönetmeni Melisa İnci dünya evine girdi. Sanat camiasından pek çok ismin katıldığı düğünden en renkli anlar sizlerle...

Bugüne dek rol aldığı pek çok dizi ve filmle adından söz ettiren oyuncu Umut Kurt, mayıs ayında evlenme teklif ettiği sanat yönetmeni sevgilisi Melisa İnci ile hayatını birleştirdi. Evlenme teklifinin sosyal medyada paylaşılması ile ünlü oyuncunun aşk hayatındaki gelişmeler de hayranları tarafından tebrik mesajlarıyla karşılanmıştı.

Ünlü çift gelecek sene evleneceklerini açıklamış ve nişanlarını Nişantaşı'nda yapmıştı. Hatta Umut Kurt, nişan töreninde bir ara sahneye çıkıp şarkı söylemişti. Beni Böyle Sev, Hatırla Sevgili, Beynelmilel gibi projelerle tanınan Kurt, nikah öncesi "Ben bugün damat oluyorum" mesajıyla düğünden ilk kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Dün akşam saatlerinde evlenen çiftin nikahına aileleri ve yakın arkadaşları katıldı.

Hazal Kaya-Ali Atay, Aslı-İlker Kızmaz, Berkay Ateş, Enis Arıkan, Hande Doğandemir, Zeynep Bastık, Murat Boz gibi birçok ünlü isim de çiftin nikahına katıldı.