Müge Anlı ve ekibi 1.5 yaşındaki Naime Ceyda ve ablası 3 yaşındaki Lina Nazlı'yı bulmak için bir süredir uğraşıyordu. 6 aydır kaybolan bir buçuk yaşında Naime Ceyda'dan canlı yayında haber alındı. Gaziantep'ten yayına bağlanan Kiraz isimli bir kadın "hemşire olduğunu söyleyen biri Naime'yi bana bıraktı" dedi. Müge Anlı aldığı bu ihbar sonrasında minik kızı aldırmak için hemen harekete geçti. Canlı yayında minik Naime'yi almaya giden ekibin görüntüsü de ekrana yansıdı. 


Program sırasında kendi evinde programı izleyen Demet Akalın izledikleri karşısında çileden çıktı Melisa ve Abdurrahman kızlarını bulmak için stüdyoda beklerken ekibin minik kızı almak için olay yerinde olmasına sinirlenen Akalın, Müge anlı ve ekibine sitem etti.


DEMET AKALIN KENDİNİ TUTAMADI
 O anları yayınlayan Demet Akalın "bunu nasıl yayın yapıyorsunuz abi böyle bir şey olabilir mi, o çocuk öyle mi alınır ya! delireceğim yemin ederim gitsin anası alsın o zaman ya!  Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler" dedi. 
NAİME OLAYI NE?
Eşiyle ayrıldıktan sonra arkadaşının yanına sığınan genç kadın, iki çocuğuyla tehdit edilerek fuhuşa zorlandı. Para karşılığında çocuklarını görebilen genç kadın 6 aydır evlatlarından mahrumdu. Soluğu ayrıldığı eşiyle birlikte Müge anlı ile tatlı sert stüdyosunda alan genç kadının anlattıkları tüyler ürpertirken, bir buçuk yaşındaki Naime Ceyda bulundu. Naime'nin 3 yaşındaki ablasından ise malesef acı haber geldi.

Müge Anlı'da gündem olan minik yavrunun cansız bedeni dondurucuda bulundu… ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Melisa ve eski kocası Abdurrahman Erbay'ın canlı yayında verdikleri bilgiler vahşeti ortaya çıkardı.

Çiftin verdiği ifadeler üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.