Ünlülerin görüntülerini yayınlayan kişi bulundu

Abone Ol


Geçtiğimiz yıl iCloud hack ve sonrasında ünlülerin çıplak fotoğrafları ile ilgili haberi herkes hatırlıyordur. pek çok ünlü bayanın çıplak fotoğraf ve videolarını içeren dosyalar internet ortamında paylaşılmıştı.

Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Kate Upton, Kim Kardashian, ve Rihanna’nın aralarında bulunduğu 100’den fazla ünlünün icloud hesaplarına sızarak çıplak fotoğraflarını ve cinsel içerikli videolarını çalan kişinin, ABD Chicago’lu bir erkek olduğu iddia edildi.Jennifer Lawrence icloud hack

Bugünlerde ise bu hack ve çıplak fotoğraf konuları tekrar gündemde yerini aldı. Fakat bu sefer ki iddialar biraz farklı.

Gawker adlı internet sitede yer alan bilgilere göre, Chicago’nun güney kısmında  derme çatma bir evde yaşayan Emilio Herrera’nın, ünlü bayanlara ait tam 500’den fazla iCloud hesabına giriş yaptığı tespit edildi.


 
Bu baskın geçtiğimiz kasım ayında yapıldı ve onlarca cep telefonu, bilgisayar, tablet, taşınabilir bellek ve flash disk bulundu. Bu bilgisayar, cep telefonu ve diğer tüm cihazları, ünlü kadınların hesaplarını hack’lemek için kullanıldığı belirtildi. Fakat Herrera için resmi bir suçlama henüz bulunmuyor.

Jennifer Lawrence ciplak
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }