Samsung Galaxy F14 fiyatı merak edilirken cihazın resmi tanıtımı bugün yapıldı. İşte, Samsung Galaxy F14 özellikleri...

6,000 mAh kapasiteli büyük pili ve 90Hz yenileme hızlı ekranı ile Samsung Galaxy F14 tanıtıldı. Samsung akıllı telefon modeli neler vaat ediyor, uygun fiyat teklifi nedir? İşte detaylar!

Samsung, yeni Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G modellerini içeren Galaxy A serisinden iki yeni orta sınıf akıllı telefon duyurdu. Şimdi şirket, Hindistan pazarında Samsung Galaxy F14 modelini yeni piyasaya sürdü.

Güney Koreli teknoloji devinin en yeni F serisi modeli, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç IPS LCD ekrana sahip. Bu panel ayrıca 90Hz yenileme hızını, Infinity V çentiğini ve Corning'in Gorilla Glass 5 korumasını destekliyor.

Samsung'un gelişmiş 5nm işlemi üzerine kurulu Exynos 1330 işlemcisinden destek alıyor. Bu yonga seti, 6 GB'a kadar RAM ve 128 GB dahili depolama ile eşleştirilmiştir.

Ayrıca, sanal RAM genişletme kullanılarak RAM ek 12 GB daha genişletilebilir. Galaxy F14 kutudan Android 13 işletim sistemi tabanlı One UI Core 5.1 ile çıkıyor ve marka iki büyük güncelleme ve dört yıllık güvenlik güncellemesi vaat ediyor.

Arkada, 50 megapiksel birincil sensör ve 2 megapiksel makro atıcıdan oluşan çift kamera kurulumu bulunuyor. Bu arada ön tarafta su damlası çentikte 13 megapiksel özçekim kamerası bulunuyor.

Diğer dikkate değer özellikler arasında Bluetooth 5.2, WiFi, GPS, NFC, güç düğmesi olarak da kullanılabilen yana monteli parmak izi tarayıcı ve daha fazlası yer alır.

Samsung Galaxy F14 fiyatı 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama modeli için 3.000 TL, 6 GB + 128 GB modeli için 3.350 TL olacak.

Cihaz siyah, yeşil ve mor renk seçenekleri ile satışa sunulacak.