Saç sağlığı sorunları, özellikle erkekler başta olmak üzere günümüzde birçok kişi tarafından yaşanan en temel problemlerdendir. Saçlarda yaşanan dökülme, seyrelme, kelleşme gibi problemler birçok kişide fizyolojik etkilerin yanı sıra psikolojik anlamda da yıkıcı bir etki gösteriyor. Ayrıca saç sağlığında yaşanan sorunlar, estetik açıdan da rahatsızlık uyandırabiliyor. Saç sağlığı sorunlarının en temel nedeni genetik etkenlerken, bunun dışında dışsal etkenlere bağlı olarak da saç dökülmeleri ya da seyrelme sorunları gözlemlenebiliyor. Kullanılan ilaçların yan etkisi, çeşitli sağlık sorunları, cerrahi müdahaleler ya da psikolojik sorunlar, saçlarda seyrelmeye neden olabiliyor. Bununla birlikte saç ekimi uygulamalarıyla yaşadığınız tüm saç sağlığı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmanız mümkün. Fakat saç ektirmeden önce özellikle saç ekim merkezi seçerken birçok noktaya dikkat etmek gerekiyor. 

Son Teknolojik Araçlarla Yüksek Düzeyde Başarılı Saç Ekimi 

Saç ekimi merkezi tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kliniğin vadettiği başarıdır. Türkiye’nin öncü saç ekim merkezlerinden biri olan Hair Center of Turkey, yüksek düzeyde başarı oranına sahip saç ekim operasyonlarıyla ön plana çıkıyor. Uzman ve deneyimli bir kadroya ev sahipliği yapan klinik, aynı zamanda dünya standartlarında altyapısıyla dikkat çekiyor. 

Rahat ve Şık Moda Dünyası Modelleri Rahat ve Şık Moda Dünyası Modelleri

Günümüze dek 8 binden fazla saç sağlığı sorunu yaşayan hastaya başarılı saç ekimi operasyonu gerçekleştiren klinikte, deneyimli saç ekim uzmanları görev alıyor. Ayrıca saç ekimi haircenterofturkey uygulamasının yanı sıra klinikte saç sağlığının korunmasına ilişkin ek tedaviler de bulunuyor. Bununla birlikte klinik, saç ekimi fiyatları açısından da ziyaretçilerine cazip avantajlar sunuyor. 

9 Yılı Aşkın Süredir Saç Ekimi Tecrübesi 

Hair Center of Turkey, 9 yılı aşkın süredir saç ekimi uygulamalarında tecrübeye sahip olan uzmanlarıyla operasyon gerçekleştiriyor. Yüksek düzeyde tecrübeye sahip olan Hair Center of Turkey saç ekim uzmanları, aynı zamanda eğitimleri ve saç ekiminde gösterdikleri başarılarla da ön plana çıkıyor. Saç ekimi nasıl yapılır, merak edenler için klinikte DHI, FUE ve hibrit saç ekimi başta olmak üzere günümüzde saç ekimi alanında en etkili sonuçlar vadeden teknikler kullanılıyor.  

Editör: Aydan İnce