2021 yılında faaliyetlerine başlayan ve çok kısa bir süre zarfında adından söz ettirmeyi başaran VakfeModa; Metaverse vakfe.com mağazasını açtığını duyurdu.

VakfeModa gerek tesettür modası alanında yaptığı atılımlar gerek kadın istihdamını desteklemeye yönelik hedefleri ile adından bahsettirmeyi başardı. Bütün bunlara son zamanların en çok gündeme gelen konularından biri olan Metaverse’de kendi mağazasını açtığını duyurması da eklendiğinde Vakfe Moda’nın adını e-ticaret alanında daha fazla duyacağımız anlaşılıyor.

Son zamanlarda farklı firmalar ve kuruluşlar Metaverse üzerinden kendi mağazalarını açıyorlar ya da bu yeni evrende bir şekilde kendi yerlerini alıyorlar. Türkiye’nin büyüyen tesettür giyim firması Vakfe Moda’da yeniyi yakalayan Türk firmalarından birisi olarak kendi Metaverse mağazasını açtı. Marka Resmi Instagram Hesabı olan @vakfe’de bizzat başarısını duyurdu.

2021 yılında kurulmasına rağmen çok kısa bire sürede 220.000 müşterili işlem hacmine erişen Vakfe Moda’nın bu başarısının arkasında yatan sebebin teknolojiyi ve müşteri beklentilerini anlayabilmesi olduğu görülebiliyor. Firma, geçtiğimiz günlerde kendi kargo ağı VakfeJet’i kurarak ürünlerinin imalatından teslimat aşamasına kadar sürekli aktif olacağını gösterdi.

Müşterilerinin isteklerini ve taleplerini en iyi şekilde cevaplayabileceğini gösteren firma iş dünyasındaki cinsiyet eşitsizliğine karşı tavrıyla da kendini gösteriyor. Vakfe Moda, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla kadın istihdamını destekleyeceğini duyurdu. Halihazırda firmanın pek çok pozisyonunda kadın çalışanların yer aldığı dikkate alındığında firmanın kadın çalışan sayısını büyük oranda arttıracağını tahmin edebiliriz.

Kısa sürede başarıya ulaşan Vakfe Moda,imza attığı yeni başarılar ile adını daha çok duyuracağa benziyor..

https://vakfe.com