Yeni diziler arasına katılmayı bekleyen Veda Mektubu'ndan ilk fotoğraflar geldi. Peki, Veda Mektubu dizi oyuncuları kimler? Veda Mektubu dizi konusu nedir?

Veda Mektubu dizisi Gül Oğuz'un yapımcılığını üstlendiği Most Production imzalı yeni yapımlardan biri olacak. Yakında Kanal D'de başlayacak olan dizinin çekimleri başladı ve setten ilk toplu fotoğraf geldi. Oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesi ile şimdiden reytinglere göz kırpan Veda Mektubu dizi konusu epey merak ediliyor. İşte, Veda Mektubu dizi oyuncuları ve konusu!

İstanbul'da sete çıkan dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar paylaşıyor. Ziya ve Alanur'un yolları yıllar önce bir mektup ile ayrılır. Çocukları sebebiyle yıllar sonra tekrar karşılaşırlar. İki aile arasında başlayan hesaplaşma iki aşık insan arasında geçecek zorlukları gün yüzüne çıkarır.

Geçtiğimiz gün kamera karşısına geçen ekip dizinin başlayacağı günü iple çektiklerini anlattı. Veda Mektubu oyuncuları ilk pozlarıyla gündem olurken, izleyicileri heyecanlandırmayı da başardı.

Deniz Akçay’ın senaryosunu yazıp, Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yönettiği dizide rol alan diğer isimler şöyle:

Hande Elaman, Hazar Motan, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Elif Uslusoy, Kerem Alp Kabul, Ahmet Kaynak, Asya Kasap, Deniz Altan ve Elena Viunova.

Editör: Didem Bektaş