Ver Alanzinho'yu Al Alper'i

Abone Ol
Trabzonspor ve Eskişehirspor arasındaki Alper Potuk transferi tıkanma noktasına gelse de ortaya atılan Alanzinho takası iddiası bu transfer görüşmelerini yeniden hareketlendirdi. 

Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın, bordo-mavili kulübe çok isteyerek kazandırdığı oyuncuyu bu kez kırmızı-siyahlı ekipte görmek istemesi iki kulüp arasındaki transfer görüşmelerini canlandırdı. Ancak bordo-mavili kulüp Alper Potuk-Alanzinho takasına sıcak bakmadığı, teknik direktör Şenol Güneş’nde Alper Potuk transferine bu şekliyle onay vermediği belirtiliyor. 

Trabzonspor’un, A Milli Takım kampında bulanan Alper Potuk için 2 milyon Euro para ve Sapara teklifini yinelediği belirtildi. Eskişehirspor’un ise oyuncusu ile Milli Takım kampı sonrası masaya oturacağı ve kendisine gelen teklifleri birlikte değerlendireceği ifade edildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }