Villa Kiralama, turizm sektörünün popüler yüzü olmayı başarmıştır. Otel, pansiyon, apart gibi seçeneklere alternatif olarak popülerleşen , kendisine sessizlik, sakinlik, huzur isteyen tatilciler için öne çıkan alternatif tatil seçeneği olmuştur.

Villaların, kendisine ait özel havuzu, bahçesi, yaşam olanı olması sayesinde, tatilciler kendilerine huzurlu, gözlerden uzak, rahatsız edilmeyecek bir tatil almış oluyorlar. Her villanın, kendisine has özel mimarisi, dizaynı, kişi kapasitesi bulunmaktadır bu da tatilcilere villa seçeneği konusunda oldukça zengin bir portföy sunmaktadır. 2 kişilik kapasiteden 20 kişilik kapasiteye kadar bulunan villalar, her bütçeye uygun olarak seçenekler arasında yer almaktadır. Balayı çiftlerinin kendilerine özel anlar biriktirmek istediği balayı villaları, çekirdek ailelerin yılın yorgunluğunu atmak isteyeceği özel villalar, kalabalık arkadaş gruplarının veya kalabalık ailelerin birlikte tatil yapmak isteyeceği özel büyük villalar, tatilciler için hazırda beklemektedir.

Kiralık Villalar, özellikle yaz turizmi için büyük bir alternatif olarak ortaya çıkmıştır. Akdeniz Bölgesi’nde özellikle, Kaş – Kalkan’da popülerlik kazanan sektör, daha sonraları Ege sahillerine oradan da bütün turistik bölgelere yayılarak popülerliğini artırmıştır. Her ne kadar yaz turizmi olarak anılıyor olsa da, daha sonraları kış turizminin aktif olduğu bölgelere de sıçrama yapıp, Sapanca, İznik Bölgeleri’nde de tatilciler için seçenekleri ile tatil olanakları sunmuştur. Yaz aylarında iş yoğunluğu sebebiyle tatilini bahar, kış dönemleri gibi daha soğuk havalara göre ayarlayan tatilciler, yine düğünleri bu dönemlere denk gelen balayı çiftleri için, ısıtmalı havuzlu, Türk Hamamlı, Saunalı villalar ile tatillerini kısıtsız, doya doya eğlenerek geçirebileceği bir tatil olanağı sunulmaktadır. Aynı zamanda bu dönemlerde ki fiyatların daha uygunluğu ile birlikte, tatilciler bu dönemleri de gönül rahatlığı ile tercih edebilmektedir.

Sektörün popülerliği, villaların sezon başlamadan, hızlı bir şekilde kiralanmasına sebebiyet vermektedir. Tatil planlarının önceden yapılıp, rezervasyon işlemlerinin o kadar hızlı yapılması tatilcilere ekstra avantaj sağlamaktadır. Son dakikaya kalabilecek planlar, gerek villa bulunamamasına veya istenen tarzda bir villa bulunamamasına neden olabilir. Bu yüzden, villa kiralama sektöründe, tatil planlarının önceden yapılması önemli yer tutmaktadır.

Sektörde, tatsız durumların yaşanabileceği dolandırıcılık vakaları son dönemlerde çok artmaya başlamıştır. Bu durumların önüne geçebilmek için, güvenilir firmalardan rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. Sektörün, hızla ilerleyişi, dolandırıcı kişilerin de ilgisini çekmiş olup, birçok vaka ile karşılaşılabilmektedir. Ayırt edilebilmesi için, TÜRSAB kodu ve ödemenin nereye yapıldığının teyit edilmesi şarttır. Güvenilir firmalar kendi şirket hesaplarını kullanırken, diğerleri şahsi banka hesaplarını kullanmaktadırlar. Ayırt edebilmenin en kolay yolu ise budur.

Biz, sektörün öncü kuruluşlarından ‘’ Kiralık Villada Tatil ‘’ ekibi olarak, 13 yıllık tecrübe ve güvenilirliğimiz ile portföyümüzde bulunan 2000’i aşkın villalar ile siz değerli tatilcilerin hizmetindeyiz. Bizlere 0850 314 91 93 nolu telefon ile ulaşabilir hayalinizdeki kiralık villayı bulabilirsiniz.