Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı 10 dakika tamam ısındık"

"İlk yarı 10 dakika tamam ısındık ama bunu hızlandırmamız lazımdı. İlk yarı çok fazla belki üretmedik, gol bulduk, bulabilirdik."

"Bizi desteklemeye devam etsinler"

"Taraftarlarımıza her zaman olduğu gibi takıma ve bana gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler, Trabzonspor onlara büyük mutluluklar verecek. 26 ayda en fazla puan alan, kupa kazanan takımız. Trabzonspor, sahada hiçbir zaman vazgeçmeyecek, sonuna kadar işin içinde olacak. Taraftarlardan da maçın bitiş düdüğüne kadar sahada kalmasını rica ediyoruz"

"Daha da farklı olabilirdi"

"Rakibimiz bizi bekleyecekti. Biz topa sahip olarak oynayacaktık. Senaryo bu şekildeydi. Biz oyuna bu senaryoda başladık. Oyuncuların daha sıcak hale gelmek için formasyondan bu bölümde uzaklaşabiliyorlar. Pasın şiddetini, kalitesini süre geçtikçe arttıramadık. Rakip de 30 dakika doğru savunma yaparak doğru cevaplar verdi. Biz daha hareketlenebilirdik. Duran toptan golü bulduk. Devre arasında arkadan çıkarken oyunun hızı, pasın şiddet dağıtımını nasıl yapabiliriz diye konuştuk. İkinci yarı bunu iyi yaptık. 2-0'dan sonra öz güven yerine geliyor, daha hızlandık. Sonrasında 4-0 gibi farklı sonuç ortaya çıktı, daha da farklı olabilirdi."

"Hızla iyiye gidiyor"

Avcı, sakatlığı bulunan Edin Visca'nın durumuna ilişkin de, "Doktor ile kontrol ediyoruz. Hızla iyiye gidiyor. Çok değerli oyuncum. O olmadı mı formasyonda değişiklik yapmak durumunda kalıyoruz. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz. Zamanımız süremiz var. Neler yapabileceğimize, transfer süreci içinde bakacağız. Şu an itibarıyla sağlık durumunu takip edip bir an önce dönmesini bekliyoruz. Yabancı kontenjanız dolu. İlla transfer yapalım kulübü zor durumda bırakalım demedim. İçeriden biri gider, transfer yapabiliriz denirse ona göre çalışıyoruz" dedi.

Editör: Haber TS