Vivo V27 Pro’nun tanıtımından kısa bir süre sonra markanın yeni akıllı telefon modeli ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. İşte, Vivo V29 Pro özellikleri!

Vivo kısa süre önce orta seviye Vivo V27 serisini piyasaya sürdü. Seri iki farklı modelden oluşuyor; Vivo V27 ve Vivo 27 Pro. Her iki akıllı telefon da 120Hz kavisli AMOLED ekran, 50 megapiksel Sony IMX766V birincil kamera, şık ve modern tasarım, 66W şarj ve çok daha fazlası gibi bazı gerçekten iyi özellikler sunuyor. Ve şimdi, bir sonraki model olan Vivo V29 Pro ile ilgili çevrimiçi olarak yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

VIVO V29 PRO ÖZELLİKLERİ NELER?

Nitekim V27 serisinin çıkışından bu kadar kısa bir süre sonra Vivo V29 Pro ile ilgili sızıntılar görmek oldukça şaşırtıcı. V29 Pro'nun 6.7 inç kavisli AMOLED ekrana sahip olduğu ve V2251 model numarasını taşıdığı söyleniyor.

Kaynağa göre cihazın, 12 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama sağlayan MediaTek Dimensity 8000 serisi 5G yonga seti ile donatılması bekleniyor. Cihazın, optik görüntü sabitleme (OIS) tarafından desteklenen 64 megapiksel birincil arka kameraya sahip olacağı bildirilirken, ön kameranın özçekimler için 50 megapiksel sensöre sahip olması bekleniyor.

Ek olarak, telefonun 66W hızlı kablolu şarjı destekleyen 5000 mAh batarya ile geleceği söyleniyor.

Rapor ayrıca, Vivo V29 Pro ‘un Android 13 önceden yüklenmiş olarak piyasaya sürülmesinin beklendiğini de iddia ediyor. Belirli renkler henüz açıklanmamış olsa da, telefonun üç farklı renk seçeneğiyle sunulacağı bildiriliyor.

Ek olarak, telefonun renk değiştiren bir arka panele ve güvenlik için ekran altı parmak izi tarayıcıya sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca web sitesi, Vivo V29 Pro’nun Hindistan'da ve denizaşırı pazarlarda Ağustos veya Eylül aylarında piyasaya sürülmesinin beklendiğini belirtiyor.

Editör: Didem Bektaş