Vivo X Flip kapaklı katlanabilir akıllı telefon sonunda göründü! Cihazın ilk resmi görselleri paylaşıldı. İşte ekranı ve tasarımı...

Vivo X Flip'in bu ay Çin'de X Fold 2 ve Pad 2 ile birlikte piyasaya çıkması bekleniyor. Markanın ilk kapaklı katlanır telefonu olacak. Vivo X Flip kısa süre önce sızan bir canlı görüntüde görüldü.

Çinli aktris Wang Ziwen (namı diğer Ava Wang), görüntülerde yakında çıkacak olan Vivo X Flip ile poz verirken görülüyor. Vivo X Flip ekranı paylaşılan görselle birlikte ortaya çıktı. Cihazı merakla bekleyenler bu tasarıma bayıldı.

İlk bakışta Vivo X Flip, geniş bir iç ekrana sahip uzun bir telefon gibi görünüyor. İnce bir profili ve dört yanında kavisli kenarları vardır. Arka panel kabartmalı baklava kesim desenlidir ve Mor renktedir. Cihazın ayrıca Siyah ve Altın tonlarında sunulması bekleniyor. Arka panelin sol üst köşesinde dairesel bir kamera modülü yer alıyor. İki sensörü barındırır ve dışarıda bir LED flaş bulunur. Görseller aynı zamanda yakında çıkacak olan katlanabilir telefonda ZEISS markalı kameraların varlığını da doğruluyor.

Ana kısma gelecek olursak, görseller arka panelde yatay bir ekrana sahip Vivo X Flip'i gözler önüne seriyor. Kamera modülünün hemen altında yer alıyor ve ekran bir uçtan diğer uca hafif kavisli köşelerle uzanıyor. İkincil ekran, telefonun katlandığı menteşede maksimuma çıkar.

Resmi görünümlü görüntülerden Vivo X Flip hakkında tespit edebildiğimiz her şey bu. Vivo'nun önümüzdeki günlerde ilk kapaklı katlanabilir telefonu hakkında resmi bir açıklama yapmasını bekleyebiliriz. Raporlara göre, cihazın 12 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama ile birleştirilmiş bir Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor.

Editör: Didem Bektaş