Vivo X Fold katlanabilir akıllı telefonun renk seçenekleri sızdırıldı. İşte, Vivo X Fold Plus çıkış tarihi ve özellikleri! Vivo'nun yakında Vivo X Fold+ olarak adlandırılan yeni bir katlanabilir akıllı telefonu piyasaya süreceği söyleniyor. Cihaz geçtiğimiz günlerde TENAA veri tabanında ortaya çıktı ve temel özellikleri de bir Vivo yetkilisi tarafından açıklandı.

Bugün ise, yakında çıkacak olan Vivo X Fold Plus'ın renk seçenekleri sızdırıldı. Katlanabilir telefon, Kırmızı ve Mavi renklerde satışa sunulacak.

Bildiğimiz gibi, Vivo X Fold bu yılın başlarında Siyah ve Mavi olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Bu nedenle, X Fold+ için tek renk seçeneğinin Mavi ve Kırmızı olması kuvvetle muhtemeldir. Her iki renk seçeneği de deri kaplamaya sahip olacak.

Vivo X Fold Plus Özellikleri

Şimdiye kadar, Vivo X Fold+'ın ön ve katlanabilir iç ekranlarının 120Hz yenileme hızını destekleyeceği doğrulandı. Cihaz 30 derece, 90 derece ve 120 derece gibi farklı açılarda katlanabilecek. Hem iç hem de dış ekranlar entegre bir ultrasonik parmak izi sensörüne sahip olacak.

Yeni modelin, Vivo X Fold ile aynı olan 8.03 inç katlanabilir ekrana ve 6.53 inç kapak ekranına sahip olacağı söyleniyor. Kaputun altında, cihaz muhtemelen 80W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 4.730 mAh pilden güç alacak. Ve bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setine ev sahipliği yapacak.

Kamera kurulumunun da arkada 50 megapiksel dörtlü kamera ve 16 megapiksel ön kamera ile donatıldığı söyleniyor. RAM ve depolamaya gelince, cihazın iki ayrı modelde geleceği söyleniyor – 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama seçenekleri olabilir. Eylül ayı sonuna kadar piyasaya sürüleceği de artık biliniyor.

Editör: Didem Bektaş