Vivo X90 serisi Şubat ayında piyasaya sürülmüştü. Şimdi sırada X100 serisi var. Vivo X100 Pro Plus özellikleri de netleşmeye başladı.

Kasım 2022'de Vivo, Çin'de X90 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Bu cihazlar, Şubat 2023'te dünya çapında tanıtıldı. En son donanım ve yazılımla donatılmış X90 serisi, Vivo'nun akıllı telefon tekliflerinin şu anki zirvesi. Şimdi, bundan sonra ne geleceğine dair ilk ayrıntılara sahibiz.

Yakın tarihli bir rapora göre Vivo, şimdiden Vivo X100 serisi üzerinde çalışıyor. Serinin Vivo X100, X100 Pro ve X100 Pro+ olmak üzere toplam üç model içermesi bekleniyor.

Panda is Bald, yakın zamanda yaklaşan Vivo X100 Pro Plus ile ilgili bazı heyecan verici ayrıntılar paylaştı. Sızıntıya göre telefonun kamera sisteminin en etkileyici özelliklerinden biri de değişken diyafram açıklığı. Bu, kullanıcıların zorlu aydınlatma koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler çekmelerini sağlayarak diyafram boyutunu manuel olarak ayarlamasına olanak tanır.

Vivo X100 Pro Plus'ın öne çıkan diğer bir yönü de ultra geniş serbest biçimli yüzey lensidir. Bu gelişmiş lens teknolojisi sayesinde, kullanıcılar daha geniş ve daha net fotoğraflar çekebilecek, bu da lensi manzara ve grup fotoğrafçılığı için mükemmel hale getiriyor. Ayrıca telefon, inanılmaz ayrıntı ve netliğe sahip çarpıcı portre çekimleri üretmek için en son algoritmaları kullanan bir portre mikro bulut platformuna sahip olacak.

X100 Pro+'nın kamera sistemi, sürekli ışık değişimini sağlayan periskop telefoto lens ile de donatılacak. Bu, kullanıcıların düşük ışıklı ortamlarda bile konu ve nesneleri olağanüstü ayrıntılarla yakınlaştırabilecekleri anlamına gelir. Son olarak, V3 görüntü sinyali işlemcisi, telefonun fotoğraf ve grafik özelliklerini daha da geliştirerek daha da iyi bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Editör: Didem Bektaş