Demirel, Türk futbolu adına güzel bir maç olacağını belirterek, "Hava çok güzel, saha çok güzel. Stat ülkemizin en değerli statlarından bir tanesi. Umuyorum Trabzon halkı stata gelir. Onlar gelince oyun çok daha farklı ve güzel oluyor. Gelecek seyirci yok gibi ama inşallah iyi bir seyirci olur." dedi.

Hatay için şartların imkanlar ne gösteriyorsa ona göre hareket ettiklerini vurgulayan Demirel, "Ekip olarak, biz Hatay için şartlar imkanlar ne gösteriyorsa ona göre hareket etmek zorundayız. Hatay için bizim derdimiz oradaki insana umut olmak." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Maçı Öncesi Samsunspor'dan Algı Operasyonu Trabzonspor Maçı Öncesi Samsunspor'dan Algı Operasyonu

Son haftalarda aldıkları sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirten Demirel, "7 puan topladık. Buradan puan ve puanlar alırsak daha mutlu döneceğiz. Önümüze daha rahat bakacağız. Her şey Hatay için…" diye konuştu.

Galatasaray kulübüne teşekkür ederek transfer sürecini değerlendiren Demirel, "Halil ihtiyacımız olan pozisyonda oyuncuydu. İyi transferler yaptık. 5 arkadaşımız katıldı. 5 arkadaşımız da milli takım potansiyeli olan arkadaşlar. Hepsi süre bulacak. Süre buldukça milli takım için faydalı olacaklarını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Transfer politikaları hakkında da bilgi veren Demirel, "Biz transfer yapmak için değil ihtiyacımız olan, katkı sağlayabileceğimiz, hayatına dokunabileceğimiz oyuncuları almaya çalışıyoruz. Doğru transferlerle, doğru planlama ile güzel iş çıkardığımızı düşünüyorum." açıklamasında bulundu.