Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeniliklerine devam ediyor. Ortak Hesap özelliğini test eden WhatsApp'tan işlevsel bir özellik daha yolda!

WHATSAPP ORTAK HESAP ÖZELLİĞİ NEDİR?

WhatsApp ortak hesap özelliği test aşamasında ve yakında tüm kullanıcılara erişecek. Bu yıl içinde WhatsApp'ten pek çok yeni özellik kullanıma sunuldu. Ortak Hesap özelliği ile artık birden fazla cihazla tek bir WhatsApp hesabına bağlanabileceğiz.

Bu işlev yayınlandığında 4 farklı cihazın tek bir hesaba senkronize olarak bağlanmasına izin verilecek. Şu an sadece Android kullanıcılarına sunulan beta testinden sonra tüm kullanıcılara açılacak.

WhatsApp kayıt sayfasından bu özelliğin size ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için mesajlarınızı yedekleyerek uygulamayı telefonunuzdan silin. İkinci telefondan hesaba giriş yapmayı deneyin. Kayıt kısmındaki üç noktalı simgeye dokunun ve Cihaza Bağlan kısmına tıklayın. Bu seçenek sizde görünüyorsa Ortak Hesap özelliğini test aşamasında kullanabilirsiniz.

WhatsApp geçtiğimiz günlerde grupları susturma özelliğini de yayınladı. Gereksiz bildirim almak istemeyen kullanıcılar için grup konuşmalarında bildirim kapatılabiliyor. Ayrıca Rahatsız Etmeyin Modu da uygulamada artık var.

Editör: Didem Bektaş