Xiaomi 13 yakında tanıtılacak. İşlemci, RAM, kamera, ekran detayları merak edilen Xiaomi 13 özellikleri ortaya çıkmaya başladı.

XIAOMI 13 ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Xiaomi 13 serisinin lansmanının sadece birkaç hafta uzakta olması bekleniyor. Bununla birlikte, herhangi bir resmi duyurudan önce, yeni bir kıyaslama listesi, cihazın bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı. Öyleyse bir göz atalım.

Çinli teknoloji devinin yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu, GeekBench adlı popüler kıyaslama web sitesinde görüldü. Farkında olmayanlar için yeni Xiaomi 13 serisinin Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerini içermesi bekleniyor.

Qualcomm'un en yeni ve en büyük işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 ile çıkış yapacak olan Xiaomi 13 özellikleri şöyle olacak. Bu işlemci, en az 12 GB RAM ile eşleşecek. Modeller 8GB RAM'den başlayacak ve artacak. Android 13 işletim sistemi tabanlı MIUI üzerinde çalışacağı da doğrulandı. Xiaomi 13 tek çekirdekli testte 1497 puan ve çok çekirdekli testlerde 5089 puan aldı.

Şimdilik, yeni üst düzey akıllı telefonla ilgili ortaya çıkan tüm bilgiler bunlardı. Önceki haberlerde cihazın arka kameraları için Leica lenslere sahip olacağını, MIUI 14 ara yüzü ile geleceğini öğrenmiştik. CAD çizimlerinden gelen tasarım görselleri de bu şekildeydi.