Xiaomi 13 Pro canlı görüntüsü sızdırıldı. Peki, serinin yeni modelinden hangi özellikler bekleniyor? İşte, Xiaomi akıllı telefon 13 Pro'nun tasarımına ilk bakış...

Xiaomi 13 Pro ilk kez canlı olarak görüntülendi. Cihazın MIUI 14 ara yüzü ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile çıkış yapacağı söyleniyor. İşte, cihazın tasarımı ve özellikleri…

Xiaomi 13 Pro'nun ilk canlı görüntüsü, cihazın resmi tanıtımından aylar önce ortaya çıktı. Tanıdık bir tasarıma sahip olan Xiaomi 13 Pro, diğer özelliklerin yanı sıra Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine ve 12 GB RAM'e sahip.

Xiaomiui, cihazın duyurulmasından aylar önce Xiaomi 13 Pro'nun gerçek bir fotoğrafını ortaya çıkardı. Tipik olarak, Xiaomi kış aylarında yeni amiral gemileri çıkarır, ancak yalnızca Çin'de. Xiaomi Mi 11 ve Xiaomi 12 serisinde olduğu gibi, küresel lansmanların gelmesi genellikle birkaç ay sürer. Daha önceki söylentilere dayanarak, Xiaomi 13 serisi, Xiaomi 12 serisinin yıldönümünden bir ay önce Kasım ayında piyasaya sürülebilir.

Yeni akıllı telefon modelinin 12 GB RAM, MIUI 14 yapısı ve Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini içerdiği konuşuluyor. Telefonun ortasında kamera deliği yer alıyor ve ekran kavisi oldukça zarif görünüyor. Cihazın ana kamerasının ise Vivo X90 Pro Plus ve Oppo Find X6 Pro'da olduğu gibi 1 inçlik bir sensöre sahip olması bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş