Xiaomi Smart Band 8 özellikleri arasında koşu ve boks modları da yer alacak. Teknoloji haberi, giyilebilir cihazla ilgilenenleri heyecanlandıracak.

Xiaomi Band 8'in lansmanı daha önce Xiaomi 13 Ultra ile birlikte onaylanmıştı. Akıllı bandın bu son versiyonu, kullanıcılara aksesuarlarını kendi beğenilerine göre kişiselleştirme olanağı sağlayan, yeniden tasarlanmış yeni bir kayış setine sahiptir. Ayrıca marka, bir kolye aksesuarı desteği sunarak kullanıcıların akıllı bilekliklerini bir kolye olarak ikiye katlamasına olanak tanıyor. Şimdi, yaklaşan fitness takipçisi için iki yeni mod veya “özellikler” onaylandı.

Xiaomi Smart Life'ın resmi Weibo hesabı, yaklaşmakta olan Xiaomi Smart Band 8 için "Running Bean Modu" ve "Etkileşimli Boks Modu" olmak üzere iki yeni özelliğin eklendiğini doğruladı. Etkileşimli Boks Modu, kullanıcıların verileri izlemesini sağlamak için tasarlanmıştır. hareket halindeyken somatik duyular veya somatosensoriyel sistemlerle ilgili.

Bu özellik, özellikle boks alanında agresif olan kullanıcıların performanslarını takip etmelerini sağlayacak şekilde faydalı olacaktır. Ek olarak, bu özel mod etkinleştirildiğinde, kullanıcılar kalp atış hızı gibi diğer temel verilere de erişebilecekler.

Çalışan Fasulye modu ile ilgili olarak, koşarken etkinleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Çalışan fasulye modu etkinleştirildiğinde, adım frekansı, adım uzunluğu, yere çarpma kuvveti ve yere iniş yöntemi dahil olmak üzere temel verileri izler. Kullanıcılar, eşlik eden uygulamayı kullanarak ek bilgilere daha ayrıntılı olarak erişerek çalışma performanslarını analiz edebilir.

Ayrıca kullanıcıların akıllı bandı ellerine takmak yerine uyumlu kayış kullanarak ayakkabı bağcıklarının arasına takmaları bekleniyor.

Önceki sızıntılar ve görseller, Xiaomi Smart Band 8'in selefine benzer hap şeklinde bir AMOLED ekrana sahip olacağını doğruluyor. Bandın ayrıca gelişmiş izleme yeteneklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca kalp atış hızı izleme, kan oksijen ölçümü, uyku izleme ve stres izleme gibi temel aktivite izleme işlevlerini de içermesi bekleniyor. Ek olarak, Xiaomi Band 8 akıllı bileklik, NFC ve sesli asistan özelliklerini destekleyebilir.