Yalı Çapkını 5. bölüm fragmanı 2. kısım yayınlandı! Star TV'nin ses getiren dizisinde bu hafta neler olacak?

YALI ÇAPKINI 5. BÖLÜM FRAGMANI 2. TANITIM YAYINLANDI

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları rakiplerine geçit vermiyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u başrollerde buluşturan dizide bu hafta neler yaşanacak? Yalı Çapkını fragman tanıtımları ile izleyicileri heyecanlandırdı.

Dün akşam yayınlanan son tanıtımda ise bazı detaylar dikkat çekti. Yalı Çapkını 5. Bölüm 2. Fragmanı adeta nefes kesti. İşte, yeni bölümden ipuçlarını içeren Yalı Çapkını 5. Bölüm fragmanı 2. Kısımdan detaylar…

Yayınlandığı günden beri reyting birincisi olan dizide Gaziantepli bir ailenin küçük kızı Seyran ile zengin bir ailenin oğlu Ferit'in zoraki evliliği konu ediniliyor. Son bölümde Seyran'ın babası Kazım, İstanbul'a kızının gelin geldiği yere ziyarete gelmişti. Halis Ağa ve dünürleriyle görüşmüştü. Ferit yeni işine alışmaya çalışırken, Seyran'la didişmeleri devam etmişti.

Korhan'lar torun görmek istiyor. Yeni bölümde ise yalıya, Seyran'ın ablası Suna da geliyor. Peki, Suna, çocuğu olmayan Fuat'la mı birlikte olacak? Seyran'ın Antep'teki sevgilisiyle görüşmesi Ferit'i çıldırtmıştı. Peki, ikili arasında neler yaşanacak?

İşte, Yalı Çapkını 5. Bölüm Fragmanı 2. Kısım!

Editör: Didem Bektaş