Star TV’nin iddialı dizisi Yalı Çapkını’nda bu hafta neler yaşanacak? Seyran ve Ferit arasındaki anlaşma ne? İşte, Yalı Çapkını 9 bölüm fragmanı!

YALI ÇAPKINI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Yalı Çapkını fragman ve tanıtımları ile izleyicilerini hop oturtup hop kaldırıyor. Duygudan duyguya sürükleyen fenomen dizide 18 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek olan 9. Bölümde neler yaşanacak? Bu sorunun yanıtı Yalı Çapkını 9 bölüm fragmanı ile ortaya çıktı.

Merakla beklenen Yalı Çapkını 9. bölüm 2. fragmanı yayında! Yalı Çapkını yeni bölüm özeti tüm seyirciler tarafından merak ediliyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü üstlendiği Yalı Çapkını dizisi, bu hafta 18 Kasım Cuma akşamı Star TV'de ekranda heyecan fırtınası estirecek.

Dizinin yeni bölümünde ablası Suna'yı yalıda saklayan Seyran babası Kazım'a yakalanmış ve babasının saldırısına uğramıştı. Olayı gören Ferit'in ne yapacağı merak konusu oldu. Yalı Çapkını 9. bölümde; Seyran Ferit'ten Suna'yı kurtarması için yardım ister. Ferit, Suna'yı kaçırmak için plan yapar. Kazım ise hıncını Esme'den çıkaracaktır. Peki, Suna kurtulacak mı? Ferit'in Seyran'dan isteği izleyicileri çileden çıkaracak! Beyaz geceliği giyen Seyran, Ferit'in isteğini kabul edecek mi?

İşte, Yalı Çapkını 9. Bölüm fragmanı 2. Tanıtım!

Editör: Didem Bektaş