Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi, Yalı Çapkını dizisi ile gönüllere taht kurdu. Ama dizinin ayrılmaz ikilisi bakın hangi oyuncular?

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN BİTİRİM İKİLİSİ

Star TV'nin Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, milyonları peşinden sürüklüyor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan dizi reyting rekorları kırıyor. Dram hikayesi ve göz dolduran oyunculuk performansları ile adından söz ettiren dizide, genç oyuncuların başarısı parmak ısırtıyor.

Afra Saraçoğlu ile de çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan Mert Ramazan Demir, aralarındaki bu uyumu öncesinde birlikte iki projede rol almalarına ve birbirlerini iyi tanımalarına bağlıyor.

Dizinin Ferit'i ve Seyran'ı arasındaki uyum bir harika. Ama Yalı Çapkını dizisinin ayrılmaz ikilisi Mert Ramazan Demir ile Ersin Arıcı oldu. Dizide şoför Abidin rolüyle öne çıkan Ersin Arıcı ile Ferit karakterinin arasındaki abi-kardeşten de öte bağ, izleyiciyi mest ediyor.

İki sevilen oyuncunun gerçek hayatta da birbirlerinin dert ortağı ve yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Şu sıralar Survivor'a katılma haberiyle gündemde olan Ersin Arıcı ile Mert Ramazan Demir'in dostluğu, dizideki rollerine de yansıyor.

İki ünlü ismin ortak bir yanı daha var. Burak Deniz.

Mert Ramazan Demir, Burak Deniz'in Şahmaran dizisinde rol alırken; Ersin Arıcı da Burak Deniz'li Kal filminde rol aldı.